Следи показателите при физическа активност и почивкаСмарт гривната MPOW D6

...
Следи показателите при физическа активност и почивкаСмарт гривната MPOW D6
Коментари Харесай

MPOW D6 – смарт гривна с много функции

Следи индикаторите при физическа интензивност и отмора

Смарт гривната MPOW D6 се грижи за по-здравословния ни метод на живот

Непретенциозни и налични устройства като смарт гривните могат да се окажат скъп асистент в динамичното всекидневие. Тези електронни джаджи са способни да извършват всевъзможни функционалности, освен това с грижа за здравето на индивида, работейки в тандем със смарт телефона.

Умната гривна MPOW D6 с цена под $20 съчетава функционалности на фитнес тракер с мониторинг на съня, премерване на сърдечния пулс, уведомяване за постъпващи от смарт телефона известия и повиквания и други потребни благоприятни условия.



Устройството записва в действително време данните за физическата интензивност, включително брой на стъпките и изминато разстояние, само че също по този начин следи за употребяваните калории и качеството на съня. Данните се пресъздават на OLED екрана, както и на екрана на смарт телефона, с помощта на съпътстващото мобилно приложение.

Една от най-полезните функционалности на смарт гривната е следенето на сърдечния пулс, като пресъздава данните 24 часа в денонощието. Въобще MPOW D6 е проектирана с концепцията да направи по-здравословен живота на хората, включително като следи и времето за сън и дава рекомендации за възстановяване на режима. Нещо повече, умната джаджа ще ви подсети, че сте се заседели прекомерно дълго на едно място.



В допълнение, MPOW D6 се грижи нейният притежател да не пропусне значими известия, включително SMS-и, имейли и вести от разнообразни приложения, както и входящи телефонни позвънявания, с помощта на Bluetooth връзката си със смарт телефона и мобилното приложение Mpow App.

Смарт гривната идва със солидна IP67 отбрана от частици, прахуляк, козметика, пот, само че също по този начин е водоустойчива, съгласно уверенията на производителя. Тя може да ви помогне и в случай че сте не запомнили къде е смарт телефона ви, като за задачата е планувана специалне режим за търсене „ Go ”, основан на Bluetooth интерфейса.



Не на последно място, MPOW D6 поддържа функционалност за пробуждане – тревога, а също по този начин демонстрира точния час на екрана си. Предимство на устройството е, че може да се зарежда непосредствено от USB врата на преносимия компютър – без кабели, след откачане от каишката

Цената на MPOW D6 е единствено $19,10 в онлайн магазина GearBest, плюс $0,40 за доставка. Смарт гривната тежи 24 грама дружно с 90 мАч батерия за 15 дни в стендбай. Съвместима е с iOS и Android устройства, а дизайнът й е подобаващ както за мъже, по този начин и за дами.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР