Следи от кокаин, хероин, MDMA (основната съставка на наркотика екстази)

...
Следи от кокаин, хероин, MDMA (основната съставка на наркотика екстази)
Коментари Харесай

Покойната Кари Фишър имала кокаин и хероин в кръвта си

Следи от кокаин, хероин, MDMA (основната съставна част на опиата екстази) и други опиати са открити в кръвта на починалата Кари Фишър, заяви " Ройтерс ", базирайки се на цялостния отчет на правосъдните медици. Причината за гибелта й обаче все по този начин остава неизяснена, като се допуска, че главният фактор е бил болестта й от сънна апнея.

Фишър, която вечно ще остане в историята с ролята си на принцеса Лея в " Междузвездни войни ", умря на 60-годишна възраст предишния декември в болничното заведение, дни откакто получи сърдечен удар по време на полет сред Европа и Съединени американски щати. Окончателните проучвания на правосъдната медицина обаче излязоха едвам предишния уикенд.

Фотогалерия: Кари Фишър, която носеше Силата в себе си >
Медиците акцентират, че няма безапелационна причинно-следствена връзка сред засечените вещества и гибелта на актрисата. Те са открити в дребни дози, като времето на приемането им не може да бъде открито. Тези опиати обаче имат свойството да потискат дишането, затруднено при страдащите от сънна апнея.

Освен " принцеса Лея " Фишър бе създател на романи и записки, основани на личния й опит с опиатите, Холивуд и душевните болести. Родена в фамилията на холивудската звезда Деби Рейнолдс и Еди Фишър, актрисата от рано развива наркотични зависимости, а по-късно е диагностицирана с биполярно разстройство. Доживотната й битка с тези положения е разказана с доста възприятие за комизъм в книгите й и я трансформира в воин на хората с психологични проблеми.

Семейството на Фишър разяснява, че новите разкрития " не са изненада за никого ", нито вест. Майка ми се бори с опиатите и душевната болест цялостен живот и в края на краищата те доведоха до нейната гибел. Тя бе преднамерено откровена за компликациите си и обществената стигма, която ги съпътства ", съобщи щерка й Били Лурд. Според Лурд Кари Фишър би желала гибелта й да окуражи хората да бъдат открити за своите борби. " Потърсете помощ и настоявайте за повече държавно финансиране, ориентирано към психологичното здраве ", написа Лурд.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР