СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ
Коментари Харесай

Обрат!?: Има няколко задържани за убийството на Виктория, но главният заподозрян - ром от Русе, е успял да избяга в Румъния

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА

За момента няма безапелационни доказателства, че съмнителният румънец с украински паспорт, който е бил арестуван в Русе за убийството на журналистката, е направил жестокото закононарушение. 

Мъжът се е разхождал напразно из града от няколко дни. Това накарало полицията да го задържи за проверка. В момента с него се водят беседи с вярата да си признае.

Медии оповестяват, че отведеният за разпит в полицията е друмник от Украйна, който има румънски паспорт. Той водел битнически метод на живот и се намирал на територията на България. От Министерство на вътрешните работи към този момент не дават  публична информация за момента, дали това е заподозряният.   

В момента той е в полицията в града. На място там е и вътрешният министър Младен Маринов, както и трима прокурори.

Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова пътува към Русе и се чака да бъде обявено за обвинен по отношение на жестокото ликвидиране на 30-годишната Виктория Маринова, съобщава  " Монитор ".

Според неофициална информация има няколко арестувани жители. Заподозреният в осъществяване на закононарушението обаче е избягал зад граница през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ в Румъния, а оттова към вътрешността на Европа. Става въпрос за мъж от ромски генезис, който живеел в Русе. В дома му са открити някои движимости на убитата, ИНФОРМИРА " Монитор ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР