СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ
Коментари Харесай

Американското посолство у нас изпадна в шок и негодувание от убийството на Виктория, но предложи нещо изненадващо

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА

Вече се разбра, че има арестуван по отношение на убийството на русенската телевизионна водеща Виктория Маринова. Към момента обаче той не се води обвинен за закононарушението, потресло цялата страна и получило необятен интернационален отзив, заяви бТВ.

``
реклама

За 24 часа е арестуван 27-годишен румънец от украински генезис, който е водел бездомнически метод на живот. Проверява се алибито му, като все още не се знае дали е престъпно проявен. Извършва се инспекция дали неговото ДНК съответствува с пробите от мястото на убийството.

Директорът на русенското ОДМВР старши комисар Тодор Атанасов уточни, че се разпитват и други хора: „ Проверява се съпричасността на голям брой лица. В момента има лице, чието оправдание изследваме, само че още нямаме обвинено лице ”.

Какви са разпитваните сега не е ясно, прецизира bTV.

Американската дипломатическа задача у нас изрази " потрес и възмущение " от убийството на Виктория Маринова и прикани за " усърдно следствие ", което да завърши с разкриване на отговорните.



Освен това, от посолството предложиха да спомагат на следствието.

Вчера се чуха апели от професионални организации и от Съвета на Европа казусът да бъде поверен в ръцете на интернационалните специалисти.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР