СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОКадър: Канал

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВОКадър: Канал
Коментари Харесай

Разкриха защо Росен е убил шестимата и кучето в Нови Искър

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО

Кадър: Канал 3

От Министерство на вътрешните работи огласиха претекста, поради който Росен е умъртвил шестима индивида и едно куче в Нови Искър. 

" Създадена е нужната организация по търсене на причинителя, в това число и българската войска. Извършителят е извънредно рисков, въоръжен, податлив към насилствени дейности. В пространствата, които е обитавал са намерани елементи от ръчни гранати, запалки. Министърът на Министерство на вътрешните работи е свикал щаб за осъществяване на интервенция по търсене и задържане на причинителя. С оглед сигурността на популацията е наситено с полицейски сили. Включени са средства на гранична полиция, въздушен превоз, термонаблюдение на региона. Лицето дълго е живяла в условия на укриване и е подхванал всимки ограничения по укриването си. Той има преднина във времето ", разкри основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

" Вчера бяха извършени няколко интервенции по оценена обстановка на ицето. Бяха конфискувани материални доказателства в къщата до село Луково. От въпросната къща са конфискувани материални доказателства, изпалзвахме служебни кучета. Бързо стигнахме до идващия мъртвец. Срещнахме компликации във връзка с събирането на информация за версия за претекст, тъй като всички родственици са жертва на самото закононарушение. Лицето има стеснен кръг от познати. 

Мотивът е персонален, обвързван с интимни връзки и връзка с потърпевшата. Лицето има особености на характера, коит ого вършат извънредно раздразним при отменяне.

Майката на убитата Кети е била наясно с тази връзка.  
Кети е била първата жертва, по-късно са били заличавани следите. 

Мотивът е ревнивост. 
Лицето се придвижва по гори и планини. "  

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР