СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG БЕДСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯСнимка Флагман.бг67-годишният

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG БЕДСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯСнимка Флагман.бг67-годишният
Коментари Харесай

Започна претърсването за тялото на 65-годишната Стоянка в Черни връх

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG БЕДСТВЕНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ

Снимка Флагман.бг

67-годишният Димитър от село Черни връх, община Камено, брачен партньор на изчезналата баба Стоянка, е оживял по знамение, откакто бедствието безусловно отнесло фамилната им къща, а той с леглото си бил повлечен и заклещен сред дървени боклуци на непрекъснато покачващата се вода в дерето, заяви Флагман.бг.

Дядо Димитър е бил като във воден капан. Няколко чака не е могъл да се помръдне въобще. Той бил трудноподвижен поради прекарания тежък инсулт. Така останал часове заклещен, без да може да извика за помощ, защото имал проблеми с говора. Дядо Димитър наподобява е чакал гибелта и в последния миг е открит от екип на гражданска отбрана, описаха локални поданици за Флагман.бг.

" Чудим се всички по какъв начин е оживял в това студено време и студена вода - заклещен 6-7 часа ", разясниха пред Флагман.бг хора от селото, които са станали очевидци на избавителната акция. 

Съпругата му баба Стоянка към момента се търси. Току-що в края на селото, в най-ниската му част, на повече от 500 метра от къщата им има скупчване на доста служители на реда. Униформените нахлузиха гумени ботуши, само че отхвърлят коментар пред нашия кореспондент дали са разкрили тяло и подхващат изваждането му от наводненото дере.

Местни поданици описват, че е допустимо трупът на баба Стоянка да е заклещен сред отломките в дерето, което в действителност е било бунище за строителни боклуци. 

Двамата съпруги за някогашни чиновници на Нефтохим. Той е инженер-химик 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР