След зверската катастрофа, която причини певицата Дивна, моделът Кристин Илиева

...
След зверската катастрофа, която причини певицата Дивна, моделът Кристин Илиева
Коментари Харесай

Кристин Илиева маха белезите - slava.bg

След зверската злополука, която аргументи певицата Дивна, моделът Кристин Илиева съобщи, че всеки белег ще й припомня какъв брой е мощна. 3 години по-късно тя реши да заличи белезите по тялото си и се подложи на процедура по отстраняването им.

Интервенциите с лазер към този момент са почнали и щели да бъдат продължителни. През месец Кристин се подлагала на последния вик в пластичната хирургия – PF Pixel. Чрез микроплазмена технология лазерът последователно заличавал следите от контузиите, интервенциите и шевовете по краката и ръцете. Белезите изчезвали като с фотошоп, а процедурата предизвиквала засилено формиране на нов колаген и еластин. Кристин последователно почнала да приема задължения и се завръщала към кариерата си на модел. Когато почнала да прави първите си крачки без помощта на проходилка, тя решила да подари инвалидната си количка на някой нуждаещ се, който не може да си я купи.

Както е известно, един от най-успешните ни модели пострада при пътен случай на 12 март 2017 година, породен от Дивна край плевенското село Българене. Тойотата на певицата излетя от пътното платно поради рисково изпреварване с превишена скорост и колата се заби в мантинелата. Благодарение на еърбеците, които се задействали, двете пътнички оцеляха. Дивна се оттърва единствено с леки пострадвания, само че положението на Кристин бе сериозно.

Моделът бе с тежки фрактури на двата крайници и разкъсвания на десния. Първата животоспасяваща интервенция бе осъществена още в същия ден, няколко часа след злополуката, от доцент Тодоров в болничното заведение в Плевен. След това Кристин бе преместена във ВМА. Заради тежките фрактури и разкъсванията, хубавицата бе сложена в барокамера. Прогнозите на лекарите не бяха изключително оптимистични. Според медиците възобновяване й ще трае цялостен живот. Заради злополуката Кристин загуби бъдещите си задължения зад граница.

За благополучие, до ампутация не се стигна, въпреки че моделът бе на ръба да загуби крайници си. Състоянието на Дивна бе надалеч по-добро, певицата се отърва с натъртвания и охлузвания по тялото, като еърбега я избави от по-сериозни пострадвания. Младата поп звезда обаче изпадна в тежко психическо положение поради обстоятелството, че е осакатила най-хубавата си другарка. Певицата не серпантина да плаче, а нощем не можела да мигне поради насъбрания стрес. „ Какво направих? Как ще пребивавам от тук нататък”, самообвинявала се Дивна. Шоуменът Слави Трифонов също избухна с ядосан коментар и прикани тогавашното му протеже да получи ефикасна присъда. Кариерата на Дивна започва точно с негова помощ, откакто тя завоюва формата „ Пей с мен”.

В продължение на 9 месеца тийн звездата бе прекратила музикалните си изяви. Дивна изчаквала приятелката й да се възвърне, с цел да пропее още веднъж. В най-кошмарните си мигове след злополуката даже обмисляла разновидността да замрази кариерата си вечно. „ Бях отписала сама себе си, макар че непрекъснато се осведомих по какъв начин върви възобновяване на Криси. Чувствах, че не заслужавам да върша, каквото и да е, даже да пребивавам. И това беше моята съществена и огромна битка, която в действителност продължава и до през днешния ден, ще я има винаги”, искрено призна Дивна.

6 месеца след злополуката тя живеела в изолираност. Голяма част от хората, които преди случая били към нея, след трагичната преживелица, се отдръпнали. В редките моменти, когато излизала от у дома единствено, с цел да разноски кучето си, срещала укорителните погледи на съседи и инцидентни минувачи и това я съсипвало. Само двама от предходните й другари останали до нея, с цел да я поддържат. За да се избави от кошмарните мисли, почнала да чете книги за духовно израстване. Започнала да посещава и психолози, писа Уикенд.

Месец и половина след злополуката Дивна и Кристин почнали да получават паник офанзиви. Най-големият боязън на моделът бил, че може да не проходи още веднъж. Дивна пък се бояла, че в случай че седне още веднъж зад кормилото, спомените й ще се отключат. Докато събере храброст още веднъж да кара, младата певица предпочитала да пътува с рейс. Днес двете приятелки поддържат връзка. Певицата почнала да се усеща по-добре душевен едвам, когато Кристин почнала да се възвръща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР