След злощастното поражение от Сърбия, дошло в последните минути, младежкият

...
След злощастното поражение от Сърбия, дошло в последните минути, младежкият
Коментари Харесай

Младежките национали се целят във втора победа като гост

След злополучното проваляне от Сърбия, пристигнало в последните минути, младежкият народен тим на България ще се опита да компенсира изгубените точки с победа при гостуването си на Латвия. Квалификацията сред двата отбора е през днешния ден от 18:00 часа. Латвийците са на дъното в нашата група с 1 точка от 3 мача. Родните гении завоюваха на старта на конкуренцията с 4:0 визитата си на Естония и в този момент са окуражени да реализират нов триумф надалеч от вкъщи.

“Готови сме за мача с Латвия. Излизаме за победа и трите точки. Трябва да спечелим наложително. Остават още седем мача. Нищо не е решено. Бием Латвия, бием и Полша и излизаме преди всичко в групата”, сподели капитанът Петко Христов.

Не се чака селекционерът Александър Димитров да прави огромни промени в състава. Възможно е на пейката да остане крилото на Черно море Мартин Минчев за сметка на Станислав Ковачев. Атаката още веднъж ще водят Калоян Кръстев и Тонислав Йорданов, а сериозен коз в предни позиции ще е и младата звезда на Левски Станислав Иванов.

В другие мачове от групата през днешния ден Полша посреща Сърбия от 19:00 часа, а Естония е хазаин на Русия от 19:15 часа.

Вероятен състав на България (U21): Д. Наумов; И. Турицов, П. Христов, А. Петков, В. Попов; С. Иванов, И. Юруков, Л. Котев, С. Ковачев; Т. Йорданов, К. Кръстев
Селекционер: А. Димитров

Класиране в група 5:
1. Полша 7 т.
2. Русия 5 т.
3. Сърбия 4 т.
4. България 4 т.
5. Естония 3 т.
6. Латвия 1 т.  Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР