След злополучно започналото преместване на бягащите от войната украинци от

...
След злополучно започналото преместване на бягащите от войната украинци от
Коментари Харесай

Според БСП украинските бежанци проваляли ваканциите на държавните служители -

След злощастно почналото пренасяне на бягащите от войната украинци от хотелите по морето в държавните бази навътре в страната, от левицата отправиха нови рецензии към политиката за бежанците.

Преместването им в почивните бази слага под въпрос летните ваканции на държавните чиновници, които обикновено летуват там, обявиха от Българска социалистическа партия.

Не би трябвало за сметка на украинските бежанци да страдат българските работещи фамилии, каза Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия от трибуната на Народното събрание.

Тази имитация бе част от въпроса му към вицепремиера и министър на финансите Асен Василев във връзка преместването на бежанците от Украйна. Депутатът от левицата изрази угриженост за почивката на държавните чиновници, чиито летни ваканции щели да се провалят, тъй като базите били цялостни. Гуцанов попита дали в актуализацията на бюджета, която следва да бъде импортирана в Народното събрание идната седмица, ще бъдат обезщетени тези държавни чиновници. 

Вицепремиерът Василев отговори, че хората, чиито почивки няма да могат да се проведат в декларираните бази поради настанените там бежанци, ще бъдат обезщетени по подобаващ метод. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР