След зимната пауза холандското първенство се завръща в ефира на

...
След зимната пауза холандското първенство се завръща в ефира на
Коментари Харесай

Голямото дерби Аякс – Фейенорд и два сблъсъка за титли в UFC са акцентите през уикенда по спортните канали на Мтел

След зимната пауза холандското състезание се завръща в ефира на спортните канали на Мтел с огромното дерби сред Аякс и Фейенорд. Два от най-популярните тимове в Европа ще се изправят един против различен в 191-то издание на Де Класикер в неделя от 15:30 часа, а дуелът можете да наблюдавате директно по Mtel Sport 2. Домакините от Амстердам излизат като любимци в конфликта, откакто се показват по-добре през сегашния сезон, а и завоюваха есенното издание на дербито с 4:1 посред Ротердам.

Стартът на пролетния полусезон в Ередивизи ще бъде даден още в петък вечер от 21:00 часа по Mtel Sport 2 с мача Утрехт – АЗ Алкмаар. Двата тима се показаха мощно в есенния дял на шампионата и все още заемат места в Топ 6 на класирането.

В неделя от 17:45 часа водачът в класирането ПСВ Айндховен ще се опита да отбрани шампионските си упоритости при гостуването си на Хераклес, който се намира в средата на таблицата. Двубоят ще можете да наблюдавате директно по Mtel Sport 2.

Освен футболните страсти, уикенд програмата на Mtel Sport 2 ще предложи на спортните почитатели дълго чаканата галавечер в бойните спортове – UFC 220. Акцентът пада върху цели два дуела за международна купа. В конфликта за пояса в полутежка категория Даниел Кормие се изправя против швейцареца Волкан Йоздемир. Всички очи на почитателите на ММА обаче ще са ориентирани към централното събитие за вечерта – огромният конфликт за купата в тежка категория сред сегашния първенец Стипе Миочич и камерунската сензация Франсис Нгану. Американецът от хърватски генезис може да стане първият състезател в историята на UFC, който ще отбрани три пъти подред сполучливо пояса в най-тежката категория. Задачата му обаче няма да е по никакъв начин лека, защото кандидатът Нгану безусловно премаза всички по пътя си към дуела за купата. UFC 220 можете да наблюдавате директно на 21 януари от 5:00 часа по Mtel Sport 2, както и онлайн като PPV на http://ppv.mtel.bg.

В последния уикенд преди „ Мача на звездите в НХЛ ”, хокейните почитатели ще имат опцията да изгледат директно цели три ранни дуела. Началото на маратона е в събота от 20:00 часа по Mtel Sport 2 със конфликта от дивизия Метрополитън сред Филаделфия Флайърс и Ню Джърси Девилс. Два часа по-късно по Mtel Sport 1 е време за канадското дерби сред Калгари Флеймс и Уинипег Джетс. В неделната вечер, от 19:30 часа, феновете на Mtel Sport 1 ще се насладят на дуела сред водения от Александър Овечкин тим на Вашингтон Кепитълс против Филаделфия Флайърс.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР