След засилени слухове от последните дни слухове, че Naughty Dog

...
След засилени слухове от последните дни слухове, че Naughty Dog
Коментари Харесай

Naughty Dog разриха официално The Last of Us Part 2 Remastered

След засилени клюки от последните дни клюки, че Naughty Dog имат намерение да разкрият модифицирана версия на The Last of Us 2, през вчерашния ден се случи точно това: Sony и Naughty Dog анонсираха The Last of Us Part 2 Remastered – игра, която ще излезе на 19.01.2024.

Играта ще предложи редица образни и механически усъвършенствания спрямо оригинала от 2024, като звездата тук носи името No Return – специфичен роуглайк режим, който ще ви предложи определени в инцидентен ред провокации в разнообразни местоположения. Режимът ще предложи набор от нови персонажи, с които да играете, козметични добавки и други Освен това, тази модифицирана версия ще включва също по този начин коментар от шефа на The Last of Us Part 2 Нийл Дръкман, основният сценарист Хали Грос, както и от актьорите Трой Бейкър, Ашли Джонсън и Лора Бейли. Интересна част ще са включените тук също „ Забравени равнища “, няколко задачи, създадени при започване на подготовката на студиото по The Last of Us Part 2, които не са съумели да влязат в крайния артикул. Самите равнища също по този начин ще могат да се играят.

„ Изследвайте тези пространства и чуйте непосредствено от екипа за претекстовете за основаването на всяко от равнищата – това се явява неповторимо допълнение от наша страна сме разчувствани да позволим на играчите да получат този вътрешен взор към креативния развой “, пишат Naughty Dog.

Играта ще предложи два съществени графични режима с Fidelity Mode, предлагащ действителен 4K, както и Performance режим на 1440p, допълнен до 4К. Подобрени са качеството на светлосенките, семплинг равнището, добавени са Descriptive Audio и Speech to Vibrations, бонус скинове за Ели, Аби и оръжията им. Подобно и на първата игра тук е включен и Speedrun Mode режим, специфичния фото режим и други

The Last of Us Part 2 Remastered излиза за платформата на PS5, а притежателите на оригинала за PS4 конзоли ще могат да получат модифицираната версия с заплатен ъпгрейд за $10.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР