След заседание на парламентарната комисия по транспорт и съобщения от

...
След заседание на парламентарната комисия по транспорт и съобщения от
Коментари Харесай

Беновска: Николай Събев не отговори на Беновска – една жена от тоалетната му забрани!


След съвещание на парламентарната комисия по превоз и известия от 2-ри юни 2022 година Илиана Беновска от радио К2 зададе въпроси на министъра на превоза Николай Събев. Той не ѝ отговори.



Илиана Беновска: След Транспортна комисия в Народното събрание се пробвах да задам въпрос на министъра на превоза Николай Събев. Въпрос за „ БДЖ-Трансимпекс “. Исках да запитвам господин Събев знае ли той, че Агенцията по приватизация два пъти е обявявала на търг акциите на „ БДЖ-Трансимпекс “ за 1,8 милиона лв., само че на двата търга никой не се е явил? Исках да попитам министър Събев знае ли, че това сдружение от 10 години няма никакви доходи, а натрупа единствено задължения и сега има отговорности от 1,3 милиона? Исках да попитам Николай Събев какво е държавническото решение в този смисъл във връзка едно сдружение с държавно присъединяване, което не генерира облаги, генерира единствено загуби, единствено разноски? И какво ще направи той, като принципал на това сдружение? Отговор не получих! Ще видите сценка от тоалетната, в която една жена от тоалетната се появи и ми сподели, че Събев нямало да дава отговор на тези въпроси! И се разпореди от тоалетната Събев да не дава отговор на тези въпроси! Любопитна съм коя е тази жена!? Може би ще разберем името ѝ! Гледайте в този момент какво стана!

Илиана Беновска: Г-н Събев, може ли един въпрос за „ БДЖ-Трансимпекс “?

Николай Събев: Не!

Илиана Беновска: Защо?

Внезапно една жена се демонстрира от тоалетната и не разрешава на Събев да отговори на Беновска.
Събев върви с тил,без да се обръща.
Вратата не се отваря незабавно... И, май, ще са наложи да отговори на Беновска….
Беновска репликира дамата от тоалетната.

Илиана Беновска: Вие каква се явявате, той да не е дребен самичък да взема решение?

Жената от тоалетната продължава да не разрешава на Събев да отговори на Беновска.
Беновска пита дамата от тоалетната.

Илиана Беновска: Моля! От тоалетната?!

Илиана Беновска Една жена от тоалетната се появи и ми сподели, че Събев нямало да дава отговор на тези въпроси! И се разпореди, от тоалетната, Събев да не дава отговор на тези въпроси! Любопитна съм коя е тази жена!? Може би ще разберем името ѝ!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР