След започналите в четвъртък протести срещу действията на прокуратурата, която

...
След започналите в четвъртък протести срещу действията на прокуратурата, която
Коментари Харесай

ГЕРБ се готви за контрапротест

След почналите в четвъртък митинги против дейностите на прокуратурата, която обискира президентството, на които беше поискана и оставката на държавното управление, членове и симпатизанти на ГЕРБ се стягат за контрапротест.

" Какво да ги вадим, ние не знаем по какъв начин да ги спрем. Чудим се нашите по какъв начин да ги спрем. При нас към този момент от година-две има предпочитание да излязат на улицата ", сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Нова тв в отговор на въпрос дали ръководещите готвят контрапротест. От думите му се разбра, че симпатизанти и членове на партията желаят да стачкуват, само че управлението на ГЕРБ " не желае да изкарва хора по площадите ".

Пиарът на партията Никола Николов също прикани симпатизантите на ГЕРБ да се съберат на контрапротест. " Приятели, тази вечер от 19:00 часа да защитим законно определеното държавно управление на България! Никой не може да си разреши да назовава " мутри " хората, които работят за бъдещето на България. Събираме се пред Министерския съвет, с цел да покажем, че няма да се поддадем на режисираните сценки! ", написа той във Facebook.



Разследващият уебсайт " Бивол “ пък разгласява скрийншотове от чат, който е кръстен " КЛУБОВЕ ГЕРБ ". От него се вижда, че човек с име " Мая ГЕРБ " дава указания за това по какъв начин симпатизанти на партията ще се събират и ще бъдат извозвани с рейсове, с цел да се включат в контрапротест:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР