След запитване от страна на Varna24.bg до българският телекомуникационен оператор

...
След запитване от страна на Varna24.bg до българският телекомуникационен оператор
Коментари Харесай

Varna24.bg изясни как се е стигнало до скандала с горещите сцени, излъчени по детска телевизия

 След питане от страна на Varna24.bg до българският телекомуникационен оператор Виваком, медията ни получи пояснение по какъв начин се е стигнало до излъчването на порно подиуми по детската телевизия Cartoon Network. Ето какво оповестиха в отговор на журналистическото ни питане:

" Извиняваме се за създалата се обстановка. Уверяваме Ви, че VIVACOM като социално-отговорна компания поставя старания за даване на безвредно телевизионно наличие за деца и подрастващи.

В съответния случай се е получило миксиране на ефирен сигнал на два разнообразни канала от източника на сигнала на Cartoon Network, което не е под нашия надзор.

Въпреки това, VIVACOM проверява сега аргументите довели до тази неприятна обстановка и ще потърси отговорност на притежателя на канала. За нас е извънредно значимо да сме оптимално открити в нашата връзка със своите клиенти и ще се постараем сходни обстановки да не се случват в бъдеще, тъй като е значимо всички деца да бъдат предпазени от нездравословното влияние на наличие, предопределено извънредно за възрастни. Благодарим Ви за разбирането ".

Както  Varna24.bg заяви, във вторник вечерта към 23 часа по обичаният детски канал изненадващо са се завъртели подиуми за възрастни. Въпреки, че се допуска, че по това време малчуганите би трябвало да са заспали, рискът сходно наличие да стигне до детската публика е голям и сходни обстановки са неприемливи за всеки родител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР