След закупуването на орхидея, красотата, която се е появила в

...
След закупуването на орхидея, красотата, която се е появила в
Коментари Харесай

Този трик прави чудеса за вашите орхидеи

След закупуването на орхидея, хубостта, която се е появила в къщата ви, не би трябвало да се слага незабавно до други цветя или да се полива - дано се приспособява към средата на вашия апартамент. Ако част от корените би трябвало да бъдат изрязани заради неприятното им положение, срезовете би трябвало да бъдат поръсени с антисептик, който може да бъде канела.

Често можете да чуете, че несъразмерното поливане е една от най-честите аргументи за гибелта на орхидеите, само че това не е изцяло правилно. Това е от голяма важност единствено при условия на слаба осветеност. Когато слънцето грее блестящо, орхидеите интензивно фотосинтезират, като в този случай те се нуждаят от доста вода, с цел да порастват.
 9 неща, които може да извършите за целогодишен разцвет на орхидеята 9 неща, които може да извършите за целогодишен разцвет на орхидеята
Започнете със крепко цъфтящо растение. Орхидеята фаленопсис е най-широко публикуваната и най-лесната за развъждане. Това е сходно н...

Най -удобният метод за поливане е посредством потапяне в съд с вода за към половин час. Препоръчва се тази процедура да се прави с уместно осветяване на всеки 7-10 дни, с незадоволително осветяване - по-рядко. Идеалното време за поливане е, когато субстратът, съдържащ орхидеята, е изцяло пресъхнал. Можете да ревизирате това с дървена пръчка или да се фокусирате върху тежестта на саксията, макар че вторият способ изисква известни умения. През зимата, когато орхидеите най -често са неподвижен, поливането би трябвало да се понижи до най-малко.

Тайната на вълшебната вода, която е потребна за орхидеите е оризовата вода. Как се прави тази вода?

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР