След загубата в изборите на 9 май Наджиб Разак има

...
След загубата в изборите на 9 май Наджиб Разак има
Коментари Харесай

Разбиващо! Полицаите Откриха 400 Луксозни Чанти, Но Когато Ги Отвориха Им Паднаха Ченетата! Замесен Е И Премиерът!

След загубата в изборите на 9 май Наджиб Разак има възбрана да напуща страната, издадена от новото държавно управление, което възобновява следствие за милиарди долари, които липсват от 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

В празен апартамент служители на реда откриват 35 торби цялостни с пари. " Ние седнахме дружно с банкови чиновници, с цел да съберем сумите и да изчислим общата сума на конфискуваните пари ", изяснява Сингх.

Сингх добавя, че празният апартамент в Pavillion Residences в квартал Букут Бинтанг в Куала Лумпур не принадлежи на никой от членовете на фамилията на някогашния министър председател, само че отхвърля да уточни притежателя. Полицията е разкрила 284 кутии и чанти в жилището, а още 150 са конфискувани от вкъщи на дъщерята на Разак, Нораян Нажва.

Сингх изяснява, че множеството от чантите са Hermes. " Разговаряхме с Hermes, ще създадем фотоси и ще ги изпратим в Париж, с цел да проверим тяхната достоверност и стойност ", добавя Сингх. Нораян, по-известна като Джина, е омъжена за племенника на президента на Казахстан Нурсултан Назарбаев от три години. Сингх не разяснява какво е открито в дома на сина на Разак, Ашман, написа Дир.бг.

Експерти правят оценка бижутата, часовниците и другите първокласни предмети, конфискувани по време на акцията.

Разак, който управлява Малайзия съвсем десетилетие, отхвърля всяко обвиняване, а преди три години изяснява, че 680 милиона $, трансферирани в неговата сметка, са дарения от неназован саудитски представител на кралската фамилия.

Новото държавно управление дава обещание да извърши всички заплащания по дълга, произлизащи от 1MDB. Изчисляват, че държавните гаранции покриват 1 милиарда $ от дълга на 1MDB в края на 2017 година " Ще ги изплатим, макар че не сме удовлетворени от 1MDB, би трябвало да съблюдаваме интернационалните си отговорности. Мисля, че това ще успокои пазарите и че това държавно управление знае какво прави ", разяснява финансовият министър Лим Гуан Енг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР