След загубата си в надпреварата за Белия дом през 2016

...
След загубата си в надпреварата за Белия дом през 2016
Коментари Харесай

Хилари Клинтън иска да е СЕО на Facebook

След загубата си в конкуренцията за Белия дом през 2016 година, Хилари Клинтън някак тихомълком изчезна от медийните радари и все по-рядко се появява с типичните за нея гръмки изказвания.

Този петък обаче някогашният държавен секретар на Съединени американски щати още веднъж завладя заглавията в някои международни медии, като по време на гала в университета Харвард заяви, че би желала да е Съд на Европейските общности на Фейсбук.

Събитието в университета в действителност бе точно в нейна чест. В наличието на конгресмени, политици и представители на Харвард, Хилари бе наградена с орден " Радклиф " - извънредно влиятелно отличие, присъждано единствено на хора, чийто работа и живот са помогнали за положителни промени в публичния живот.

По време на връчването, основният прокурор на Масачузетс Маура Хейли попита Клинтън дали има компания, която някогашният кандидат-президент би желала да води.

Хилари не се замисли даже и за миг и сподели, че би желала да е Съд на Европейските общности на Фейсбук, като посочи, че статусът на Фейсбук като главен източник на вести за милиони хора е главната мотивация за желанието й. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР