След загубата с 1:3 гейма от Иран, селекционерът на България

...
След загубата с 1:3 гейма от Иран, селекционерът на България
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Направихме много грешки, но нямаме, за да ги преживяваме

След загубата с 1:3 гейма от Иран, селекционерът на България Пламен Константинов изясни аргументите за провалянето m,eo Sportal TV :

" Първо сервиса не ни се получи през днешния ден, а беше значимо, тъй като Иран има страховит разпределител. Ако играят надалеч от мрежата, имаш повече шансове. В последна сметка сврвисът ни не се получи, те играха със устойчиво посрещане и той сподели класа. Направи разликата. Трудно се играе с положително посрещане против Маруф. Може да играе с всички, играе доста с центорвете и бърза игра в краищата. На нас ни трябваше сервисът, с цел да проработи и по-късно блокадата. Но това е главното, което не се получи.

Да, направихме доста неточности. В началото имаше и избрана раздразнителност. Ние бяхме по-нервни от тях. Мисля, че когато някои неща не се получават би трябвало да проявиш самообладание. Ние не го проявявахме и прекомерно дълго преживявахме всяка една неточност. На това равнище, умел тим като Иран не ти прости.

В последна сметка сме домакини и момчетата желаят да покажат най-хубавото от себе си. Понякога се получава противоположен резултат.
Нямаме време да претърпяваме. Трябва да оставим този мач през днешния ден в залата, в идващите два дни да гоним победи против Пуерто Рико и Куба и да се опитаме да излезем за по-предно класиране против Полша, която има мач с Иран предходния ден. При възможна победа за Полша може да се получи въртележка в групата. Трябва да играем до края и да се надяваме да запазим някакви шансове. ", съобщи Пламен Константинов Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР