След взривовете на стратегическо летище в Енгелс, Руска федерация, през

...
След взривовете на стратегическо летище в Енгелс, Руска федерация, през
Коментари Харесай

Отново взривове в руската ВВС база в град Енгелс


След гърмежите на стратегическо летище в Енгелс, Руска федерация, през нощта на 26 декември локалните управляващи описаха за случая и опровергаха слуховете в пресата за евакуация от града. Междувременно в интернет се разгласяват известия за смъртните случаи на летището и за развалените самолети.

Това заяви в обществените медии губернаторът на Саратовска област Роман Бусаргин.

В жилищните квартали на града не е имало изключителни обстановки и " няма безусловно никаква опасност за жителите ", нито вреди по гражданската инфраструктура, уточни Роман Бусаргин.
 Взрив на военно летище в Калужка област
Взрив на военно летище в Калужка област

Предполага се, че ударено с украински дрон

Що се отнася до обстановката с детонациите на самото летище, където се намират стратегическите бомбардировачи Ту-95 и Ту-160 , служителят не разкри детайлности за следствията, като съобщи, че оборудването към момента се ревизира.

" Информацията за случая във военното оборудване се ревизира от правоохранителните органи ", сподели Бусаргин.

По-рано тази нощ в интернет бяха публикувани видеозаписи на две детонации в съветската военновъздушна база в Енгелс. Руската осведомителна организация " База ", базирайки се на локални поданици, написа, че са се чули сирени за въздушно нахлуване и детонация .

Междувременно съветските канали в Telegram оповестяват, че при нападението на летището в Енгелс са починали трима души, а други четирима са ранени . Освен това се оповестява за развалени самолети.
 Инцидент на летище
Инцидент на летище " Белбек " в Севастопол

Самолет е излязъл от пистата и се е запалил

Самото летище Енгелс се намира на стотици километри от украинската граница. Русия употребява, наред с другото, стратегическата авиация от това оборудване за нанасяне на масирани ракетни удари.

Припомняме ви, че на 25 декември имаше детонации наоколо до летище Халино в съветската Курска област.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР