След взрива в Керч полицията обяви, че издирва заподозрян за

...
След взрива в Керч полицията обяви, че издирва заподозрян за
Коментари Харесай

Първа снимка на касапина от Керч, който убивал наред и взривил колежа. От раните на жертвите вадят болтове и винтове

След гърмежа в Керч полицията разгласи, че търси обвинен за случилото се. По информация на Telegram-канала " 112 ", става дума за светлокос мъж на възраст сред 20-25 години в сини джинси и зелено спортно яке.  
 



" Снимка на терориста. Този човек се търси сега в Керч къде ли не. Ако го видите на улицата, бягайте незабавно и звънете на полицията ", гласи информация в обществените мрежи. 
 

``
реклама

Всичките ранени при гърмежа в техникума постъпили в кримските лечебни заведения, имат минно-взривни рани. " На потърпевшите се вършат рентгенови фотоси - в тях има дребни железни елементи (винтове, болтове) ", оповестяват локални публицисти. Под руините може да се намират още 10-15 души.  



По-рано от Националната антитерористична комисия потвърдиха, че в постройката е избухнал гърмеж от неустановено устройство. В резултат са починали минимум 10 души, други 50 са ранени. 

По думите на локална жителка, гърмежите в постройката са били няколко с неголеми шпации посред им. " Имаше серия гърмежи - към четири - в течение на пет минути. На първия и на втори етаж. На първия етаж се намира столовата. Също се чуваха изстрели ", описа тя. 
 



Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че " по линията на разнообразни служби за случая е доложено на президента ". Путин също е наредил на министерството на изключителните обстановки и на министерството на здравеопазването  да провеждат при нужда неотложно превозване на потърпевшите във водещи съветски клиники.  
 



Студентката Вика споделя в обществените мрежи: " Взривиха ни политехникума. Бягахме, а децата просто лежаха на земята. Приятелката ми я убиха пред очите ми. Видях по какъв начин тя падна и спря а мърда. Видях по какъв начин момчетата просто падат на земята ". " Керченският стрелец е почнал да взривява в техникума, тъй като са му свършили патроните. Това се е случило в коридора на първия етаж. Именно там той е взривил бомбата ", гласи друга информация в обществените мрежи. 
 



Друг свидетел твърди, че е видял по какъв начин след гърмежа от тоалетната са изскочили доста въоръжени хора в маски. Портиера на колежа е разказал пред РТ, че е чул два гърмежа и откоси от автомати. 

По последни данни, пред колежа са дошъл няколко БТР-а и военни с автомати. 

Превод и редакция: Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР