След втория тур на изборите - шестима народни представители ще

...
След втория тур на изборите - шестима народни представители ще
Коментари Харесай

Шестима депутати напускат парламента, за да станат кметове

След втория тур на изборите - шестима народни представители ще изоставен Народното събрание, с цел да станат кметове, заяви Нова тв. С най-вече определени депутати за кметове са Българска социалистическа партия - Денчо Бояджиев ще ръководи Разград, Станислав Владимиров – Перник, Пенчо Милков става кмет на Русе, а Йордан Младенов на Пещера. Депутатът от ГЕРБ Христо Грудев за повторно застава отпред на общината в Асеновград. Вътрешна македонска революционна организация също са с един кмет-депутат. Това е Атанас Стоянов, който завоюва вота в Сандански.

Новоизбраният кмет на Асеновград от ГЕРБ Христо Грудев напуща Народното събрание по време на втория си мандат, с цел да оглави за повторно общината. Той към този момент е бил градоначалник в интервала 2007-2011 година За него максимален спомен от работата като народен представител ще остане приeмането на държавния бюджет. „ Среднощни съвещания, от време на време до ранни зори, само че това нещо би трябвало да се случи. Създадох доста контакти, доста другарства, видях по какъв начин се случват нещата на равнище държава”, показа Христо Грудев, определен за кмет на Асеновград

.Грудев счита, че да си кмет е не по-лесно от това да си народен представител. „ За жал сътрудниците кметове по този начин споделят – когато нещо не върви се трансферира на общините, само че не се обезпечава нужния запас. Това към този момент е ангажимент на всеки кмет да се оправя със ситуацията”, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР