След втората вечер в „Черешката на тортата”, в който участва

...
След втората вечер в „Черешката на тортата”, в който участва
Коментари Харесай

Отнемете короната на Мис Плеймейт

След втората вечер в „ Черешката на тортата”, в който взе участие и настоящата Мис Плеймейт Нора Недкова от ден на ден назрява въпроса: „ Кога ще й бъде отнета купата?” Според условията към най-гореща българка в България, тя би трябвало да пръска съблазън, а не дивотия и неприятно образование, аргументират се фенове, потресени от ужасното поведение на Недкова пред камерите. За втора поредна вечер тя показва неблагоприличие, неучтивост и ужасяващ език.



„ Причината не е в алкохола, във възпитанието е”, разяснява домакинът на вечерта Люси Иларионов. Той сервира единствено една бутилка вино на масата в опит да наложи една по-спокойно атмосфера от първата вечер, само че по този начин и не съумя. Недкова и гримьорът Кулагин се караха непрестанно, силиконката даже заплаши, че ще напусне предаването на момента, в случай че той не си тръгне.
В България Нора е една от най-обсъжданите персони в последните дни. Заради това и поради днешния празник богатата плеймейтка, чиито татко е прочут предприемач, реши да си подари отмора в най-романтичния град на света –Париж.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР