След всичко, което се изговори по негов адрес, не намирам

...
След всичко, което се изговори по негов адрес, не намирам
Коментари Харесай

Почернената Наталия Гуркова През Сълзи Сама Разкри Защо Убиха Джордже!

„ След всичко, което се изговори по негов адрес, не намирам какъвто и да било смисъл да приказвам с медиите. Тези, които познаваха Джордже, знаят що за човек беше той. Бохем, красавец, великодушен, постоянно ухилен, даже когато има компликации.... На мнението на останалите въобще не държа. Най-малкото не бе изключително етично публицистите да се нахвърлят върху мен и децата ми като лешояди и да пишат неистини. Повтарям – той не беше престъпник, а честен предприемач ”, просълзява се Наталия.

Тези дни тя изнесе 40 дни на обичания си мъж. Единствената й опора сега са децата и майка му, с която, обратно на слуховете, са в доста близки връзки. Заедно организирали погребението и са си опора една на друга. Децата разбрали какво е станало с баща им и сега с тях работи психолог. В края на септември Мис България Наталия Гуркова загуби брачна половинка си Джордже Михалевич, който бе погубен посредством разстрел от двама маскирани мотористи наоколо до Йоханесбург.

Похитителите наблюдаваха автомобила на черногорския предприемач, спрели тъкмо до него на червен светофар и похитили жертвата през страничното стъкло на колата, осведомиха южноафриканските управляващи. Не е загадка, че единствено част от бизнеса на Михалевич беше законен, въпреки че Наталия постоянно го е защитавала и е отклонявала слуховете по негов адрес, даже през днешния ден. Една от водещите версии за разстрела на Джордже е обвързвана с неуредени сметки за наркотрафик и търговия със скъпоценни камъни – нещо, което тя изрично отхвърля. Подробностите към случая още се обясняват, само че съгласно локалните медии проблемите на черногореца почнали около сенчестите му връзките с чешкия мафиот Радован Крейчир.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР