След вчерашното гласуване в транспортната комисия на Европейския парламент беше

...
След вчерашното гласуване в транспортната комисия на Европейския парламент беше
Коментари Харесай

Превозвачите ни все още с надежда за пакета Макрон

След вчерашното гласоподаване в транспортната комисия на Европейския парламент беше обрисувана рамката на идващите договаряния. Тя не ни харесва, само че ние би трябвало да се съобразим. Това разяснява в Сутрешния блок на Българска национална телевизия Йордан Арабаджиев, изпълнителен шеф на Съюза на интернационалните превозвачи.

Вчера с 30 гласа "против " и 19 "за " евродепутатите отхвърлиха да върнат за ново преразглеждане пакета "Мобилност ", прочут още като пакет „ Макрон “, който покачва условията за изискванията за работа на интернационалните превозвачи.

Предстои транспортната комисия в Екологичен потенциал да вземе решение за започване на триалози, ние ще действаме съгласно това решение, сподели Арабаджиев.

Той оцени високо напъните на държавното управление и българските евродепутати по тематиката. "Ние като бизнес организираме непрестанно срещи с нашите сътрудници, само че мисля, че с изключение на тези страни, които сме дружно, ние би трябвало с причини и обстоятелства да притеглим и други политици, с цел да се убедят, че пакетът, във типа, в който е препоръчан все още, не е уравновесен ", сподели шефът на Съюза на интернационалните превозвачи.

По думите му най-сериозният проблем в пакета "Мобилност " е обвързван с условието транспортните средства на 3-4 седмици да се прибират до страната по определяне.

Пакетът към момента е във фаза договаряния, в новия Европейски парламент ни предстоят разговори, за които сме подготвени. С съответни числа ще потвърдим, че признатото като предложение не кореспондира с действителността, изключително в Източна Европа, сподели още Йордан Арабаджиев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР