След вчерашният пробив на границата от $29,000, Биткойн не спря

...
След вчерашният пробив на границата от $29,000, Биткойн не спря
Коментари Харесай

Биткойн успя да премине границата от $30,000 – каква е причината?

След вчерашният пробив на границата от $29,000, Биткойн не спря и мина и основното равнище от $30,000 за пръв път от 10 месеца насам.

Рано сутринта на 11.04 към 05:30 българско време Биткойн доближи връхна точка от $30,399, след което цената леко се отдръпна и все още на писане на публикацията актива се търгува за към $30,100, по данни на TradingView. За последно флагманската криптовалута се търгуваше за над $30,000 през юни месец 2022 година, а през последния месец актива е поскъпнал с малко над 30%.

Мнозина отдават продължителните облаги на актива на обстоятелството че вложителите имат вяра, че Федералният запас на Съединени американски щати скоро ще приключи нападателната си акция за стягане на паричната политика.

Поскъпването на токена следва и отчета, оповестен в края на предходната седмица за заплатите в неселскостопанския бранш на Съединени американски щати, който сподели, че работодателите са запазили висок ритъм на наемане на личен състав през март, което свидетелства за към момента устойчива стопанска система.

Етериум , най-големият алткойн по пазарна капитализация, доближи осеммесечен връх от $1,940 през предходната седмица. ETH също осъществя 4% растеж на цената от през вчерашния ден сутринта до момента като все още на писане на публикацията се търгува за към $1,921 и има 24 часов размер на търговията, равняващ се на $9.4 милиарда.

При Етериум нарастването на цената може да се дължи на идната актуализация, през коята ще премине блокчейнът .

Скорошен разбор, осъществен от CryptoQuant, демонстрира , че идният ъпгрейд на Етериум, който би трябвало да се реализира на 12 април 2023 година, може да не докара до предстоящото увеличение на натиска от продажби.



Тази актуализация ще даде опция на стейкърите и валидаторите да изтеглят активите си от Beacon веригата, а развиването е значимо, защото заложеният Етериум съставлява почти една седма от общото предложение на токена.

Предвид тази обстановка CryptoQuant предвижда, че натискът от продажби може да бъде по-малък от предстоящото, като се допуска, че притежателите може да предпочетат да изчакат възобновяване на цените, преди да унищожават активите си.

Смята се, че цената на ETH евентуално може да се увеличи оттатък хоризонталното равнище на опозиция от $1,940, достигайки равнища на опозиция от $2,440 и $3,400.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР