След вчерашния цирк в парламента анализатори, социолози и политолози вече

...
След вчерашния цирк в парламента анализатори, социолози и политолози вече
Коментари Харесай

Каква е връзката между накачорените боклуци и парламента? Иван Тотев ни каза

След вчерашния цирк в Народното събрание анализатори, социолози и политолози към този момент часове наред разсъждават над въпроса: " Що по този начин бе, Миме? " Едно допустимо пояснение за това, което се случи в Народното събрание, даде и някогашният кмет на Пловдив Иван Тотев. Предлагаме ви го без редакторска интервенция, а изводите оставяме на вас:

В някаква степен съм склонен с част от ораторите, че резилите през днешния ден са по волята на негово величество суверена - той е решил да изпрати за депутати тези хора в съответните пропорции, с цел да не може да се реши нищо и да си приказват от най-високата естрада в страната нелепости.

Но, да кажа нещо за фотографията. Този поток с накачорените буклуци по клоните се намира на 10-15 км от наводнените села Богдан и Каравелово, единствено че от другата страна - в самото подножие на Балкана. Някъде в задната част се намира дребен квартал на гр. Сопот, в който има контейнери за отпадък, има сметосъбиране и сметоизвозване. Което, обаче, не може да попречи НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО СУВЕРЕНА, по силата на вековна традиция да си изхвърля боклука не в контейнерите, а в коритото на този поток. Един тип - “те ша ми кажат на мен, къде да си фърлям буклука..., шси го мятам, където аз си желая “. Нищо кой знае какво - всички сме го виждали, има го на всички места в България. Това е вековна българска традиция, а в този момент обичайните полезности са на мода.

Но вземам мотив от тази отвратителна обстановка с боклуците, с цел да се запитам няколко неща.

Първо - когато станаха наводненията, някой да е чул от някого, да се разкае, че си е изхвърлял боклуците в реката? Аз - не. Всички, които говореха пред камерите, укоряваха за бедствието страната.

Второ - Как мислите, тези, които са изхвърляли отпадък в деретата на реките, и по-конкретно - този, който е изхвърлил рулото непотребен балатум, за кого е дал своя вот в последната година - година и половина?

За себе си съм сигурен, че въпросният субект е дал своя вот или за Слави Трифонов, или за Костя Копейкин, щото тия му дават обещание, че ще санкционират неприятните, които му вгорчават живота и че той, жителят с балатума, е доста готин, но едни неприятни хора му пречат да живее добре. А на президентските избори, този с балатума наложително е дал своя вот за Румен Радев, тъй като той пък му е заречен, че ще се води война с корупцията, а на индивида с балатума тъкмо корупцията му е единствената спънка в живота.

Това е ситуацията!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР