След вчерашните търгове, цената на биткойна нарасна до $8000, след

...
След вчерашните търгове, цената на биткойна нарасна до $8000, след
Коментари Харесай

Само за един ден Bitcoin курсът се покачи с 10%

След вчерашните търгове, цената на биткойна набъбна до $8000, след което леко спадна надолу.
Това е забавно и значимо заради две аргументи. Първо, 10 процентният растеж на биткойна съществено усилва общата капитализация на криптовалутния пазар. Общата цена на пазара за цифрова валута набъбна от $280 милиарда на $310 милиарда. Това е задоволително с цел да се зададе деен тренд на пазара, нещо което от дълго време се очакваше.



Волатилността на криптовалутния пазар е доста висока. Вчера притежателите на биткойни съществено се развълнуваха, когато цената на биткойна набъбна с $1000, само че единствено за половин час . Това е най-високият растеж за този месец и 11% растеж единствено за един ден.

Краят на месец март и началото на април бяга прекомерно мрачни за притежателите на цифровото злато. Непрекъснато се появяваше информация, че биткойн балонът най-сетне гръмна и така нататък Като причина за огромния растеж на биткойна се показва разрешението за владение и търгуване с биткойни от страна на шериата, а това открива пазара за още 1,6 милиарда души. Влияние оказа и желанията на някои милиардери да влагат в криптовалута. Подобни планове неотдавна обявиха Джордж Сорос и семейство Рокфелер.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР