След вчерашните публикации и материали в български медии разговарях с

...
След вчерашните публикации и материали в български медии разговарях с
Коментари Харесай

В парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност ще има изслушване по случая Гебрев 

След вчерашните изявления и материали в български медии разговарях с ръководителя на Комисията за надзор над службите за сигурност в Народното събрание. В дневния ред на нейното съвещание идващия четвъртък ще бъде заложено да бъдат изслушани представителите на българските институции за изнесените данни по случая "Гебрев ". Това съобщи в Харманли ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

"Мога да направя голословно съмнение, че би могло фактическите данни да съответстват с тези в изявленията ", посочи Цветанов. В писаното по тематиката се вършат догадки за връзка сред отравянето на оръжейния производител Емилиян Гебрев, случая "Скрипал " и идването у нас на съветски сътрудник преди случая с бизнесмена.

Убеден съм, че българската прокуратура и съответните способени представители на институции в България, ДАНС и английските ни сътрудници и цялата разследваща общественост в Европейски Съюз работят дружно и сходни контакти и диалози 100 % са водени, посочи Цветанов. Той съобщи, че през последните 3-4 години Европейски Съюз, Съединени американски щати и всички развити демокрации по света са подложени на хибридна офанзива от Русия. Във всяка една от тези страни по време на избори са били открити съответните намеси от страна на Русия посредством онлайн и обществени медии, сподели още Цветанов. Той акцентира, че към този момент всички регистрират, че даже Брекзит е бил под въздействието на тази хибридна офанзива.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР