След вчерашната среща със собствениците и ръководството на ПФК Левски“

...
След вчерашната среща със собствениците и ръководството на ПФК Левски“
Коментари Харесай

Феновете на Левски искат среща с Борисов заради Закона за хазарта

След вчерашната среща със притежателите и управлението на ПФК „ Левски “ АД, Националният клуб на последователите на " Левски " (НКП на " Левски " ) взе решение да изпрати писмо, с искане за среща с министър-председателя Бойко Борисов на Република България. Това се показва в изказване на Клуба.
" В последните няколко дни в медийното пространство бяха изнесени редица изявления, че “Левски ” е изправен пред сериозната опасност от финансов колапс и банкрут в резултат на импортирани в Народното събрание законодателни начинания, които касаят генерална смяна в регулационния режим, уреждащ активността на сдруженията, чийто предмет на активност е обвързван с организирането и провеждането на хазартни игри. Тези опасения бяха доказани и на среща сред притежателите и управлението на ПФК „ Левски “ АД и на последователите. 
Дебело подчертаваме, че ние не демонстрираме угриженост за ничии частни стопански, финансови или политически ползи, както и че не желаем любовта ни към “Левски ” да бъде употребена в политически или стопански покупко-продажби и противодействия ", означават последователите.
" От друга страна обаче, не можем да не бъдем съществено обезпокоени, когато от редица места се чуват отзиви и прогнози, че бъдещите промени, касаещи активността на някои от главните субекти, осигуряващи финансирането на нашия Клуб, ще провокират неговата фактическа „ гибел “ и той ще бъде закрит и премахнат ", споделят почитателите на тима в своята позиция.
напомня, че ден след срещата сред Васил Божков и почитатели на " Левски ", притежателят на " сините " излезе с публична позиция. Тя удостоверява, че при смяна на Закона на
хазарта, това ще направи финансирането на тима от страна на основния спонсор невероятно. В позицията си Божков назовава внеслите предлагането „ некомпетентни политици “, които не работят по отношение на Конституцията.
Вижте цялата позиция на " Нове холдинг " в този материал. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР