След въпрос какво ще предприемат, Тома Биков отговори ядосано: „Ще

...
След въпрос какво ще предприемат, Тома Биков отговори ядосано: „Ще
Коментари Харесай

ГЕРБ продължава с атаките към Рашков заради репресия: Като ученик ще го питаме, не ни е страх!

След въпрос какво ще подхващат, Тома Биков отговори ядосано: „ Ще предприемем, че го викаме още другата седмица този... човек. И ще го питаме за всичко, освен за това. Защото имаме ей такава директория с това пък какво е... преди изборите. Като възпитаник ще го питаме! К`во си мисли, че нас ни е боязън ли той? Ако си мисли, че някой го е боязън от него, отново дублирам, нито не сме тука 82-ра година, нито сме 48-а. Много е сбъркал! Никой не го е боязън от някакъв изпуснат човек, по случайност станал министър на вътрешните работи. “

Ангелкова изясни, че получавала десетки сигнали " от обезпокоени хора от региона, които са подложени и сега са подложени на политическа принуда от служебния вътрешен министър Рашков, без значение че изборите завършиха ".

Днес я алармирали шефове на учебни заведения и детски градини, че били привиквани в полицейските ръководства " да дават пояснения за кого са дали своят вот, дали са пропагандирали да се гласоподава за избрана политическа партия ".

" Къде е тайната на вота? Нали изборите свършиха? За какво не престават тези разпити? Хората са обезпокоени, опасяват се, за първи са подлагани на такава тежка принуда ", разгласи Николина Ангелкова. Тя е координатор на ГЕРБ за София-област.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР