След вълнуващо изпълнение, шоуто Маскираният певец“ снощи напусна Джулиана Гани,

...
След вълнуващо изпълнение, шоуто Маскираният певец“ снощи напусна Джулиана Гани,
Коментари Харесай

Джулиана Гани е разкрита в мистериозното шоу „Маскираният певец“

След вълнуващо осъществяване, шоуто „ Маскираният артист “ нощес напусна Джулиана Гани, която се оказа под маската на КОКОНАТА. Тя излиза от предаването след серия дуели сред показаните за първи път нови осем маски. Зрителите ще я запомнят с впечатляващата изява на сцената и с песента Justify My Love на Мадона.

След като смъкна маската си, известният български модел показа: „ Най-трудно за мен беше да опазя тайната, че съм... в седмия месец. “

Тя разяснява, че присъединяване й в първия сезон на „ Маскираният артист “ е било същинско наслаждение и премеждие.

 Джулиана Гани -
Трима от детективите – Ники Кънчев, Мария Илиева и Гала – съумяха да разкрият кой се крие под маската на КОКОНАТА, откакто деликатно следиха представянето й на сцената и показаните улики. Ключов детайл за разкриването на самоличността на Джулиана Гани се оказа разпознаваемият й глас.

Маската на Коконата е втората, която бе свалена на блестящата сцена на шоуто, след тази на Пауна. Миналата седмица зрителският избор отреди известният български кулинар Иван Звездев пръв да напусне „ Маскираният артист ”.-->

Първото изявление на Джулиана Гани след присъединяване й в „ Маскираният артист “ ще бъде в понеделник в утринния блок на NOVA– „ Здравей, България “.
 Джулиана Гани -

Зрителите на NOVA са от малцината в света, които могат да се допрян до магията на това шоу, тъй като България е едвам четвъртата страна, в която то завладява ефира.

Две маски към този момент отпаднаха, само че остават още 14 невероятни персонажи, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Не пропускайте и идващия епизод на най-мистериозното шоу в България „ Маскираният артист “ - събота (28.09) от 20:00 ч. единствено по NOVA.

Повече информация можете да откриете на формалната и на шоуто.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР