След валежите тази нощ денят ще започне със слънчево време,

...
След валежите тази нощ денят ще започне със слънчево време,
Коментари Харесай

Слънце предиобед, следобед - дъжд, вятър, гръмотевици и градушки

След преваляванията тази нощ денят ще стартира със слънчево време, само че след обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места, основно в западните и северните региони, ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, предвижда Националният институт по метеорология и хидрология.

Максималните температури ще са сред 27° и 32°.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно в масивите от Западна и Централна България, ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Ще има условия за градушки. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 14°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места със слаби валежи. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 28° и 30°, на морската вода - от 21 на север от н. Калиакра, до 25-26 в южните региони. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето изгря в 5:48 часа и ще залезе в 21:08 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР