След увеличението на цените на cPanel хостинга и новата ценова

...
След увеличението на цените на cPanel хостинга и новата ценова
Коментари Харесай

Брандинг в SPanel

След нарастването на цените на cPanel хостинга и новата ценова политика на cPanel, хостинг промишлеността беше трагично изменена. Най-засегнатите от измененията са риселърите и уеб студията, които сами хостват уеб страниците на своите клиенти.
Тъй като SPanel е хостинг платформа, която се създава от нас, което доста елементарно може да бъде намерено от всеки хостинг консуматор, запитванията за брандиране на хостинг платформата се трансфораха в едно от най-честите претенции от съществуващи и нови клиенти. От няколко седмици работим интензивно по прибавянето на тази функционалност и през днешния ден тя към този момент е налична позволяваща на всеки притежател на SPanel виртуален сървър да вкара името на своята компания, да промени адреса за вход в SPanel, а също по този начин и да промени логото със лично, което на процедура отстранява марката SPanel напълно от контролния панел и го замества с новия.
Това разрешава на притежателя на сървъра да маркетира хостинг решението като лично и в това време да избегне нарастването на cPanel.
Отдолу можете да видите по какъв начин наподобява новата функционалност.

В момента работим върху доста нови функционалности, които са търсени от притежателите на уеб сайтове, като някои от тях не се поддържат от никой различен надзорен панел в света. В идващите дни и седмици ще ги анонсираме.
SPanel е решение от вид „ всичко в едно “ за ръководство на облачни сървъри. То включва всичко, което е нужно на един притежател на уеб уебсайт, с цел да развива онлайн бизнеса си в сигурна и надеждна среда.
SPanel не е просто надзорен панел. Това е хостинг платформа, която носи редица преимущества, които споделеният хостинг не може да даде заради метода, по който работи.
- Висока сигурност и надеждност
- Гарантирано бързо зареждане на уеб страниците 24 часа в денонощието
- 100% снабдяване на имейл известията
Ако имате риселър акаунт или хоствате доста уеб уеб сайтове и мислите за прекосяване към SPanel, само че не сте сигурни дали ще отговори на Вашите условия, свържете се с нас, с цел да активираме SPanel сървър гратис за 30 дни. Това ще Ви разреши да тествате и да вземете осведомено решение без да рискувате пари. Преместването на уеб страниците от настоящия хостинг към SPanel ще бъде направено от нас, при което ще се уверим, че уеб страниците работят вярно на новия сървър преди да бъдат ориентирани към него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР