След успешното си турне в Европа и САЩ, Малума си

...
След успешното си турне в Европа и САЩ, Малума си
Коментари Харесай

Сърцето на Малума е свободно

След сполучливото си турне в Европа и Съединени американски щати, Малума си даде няколко месеца отмора от концерти, които обаче са запълнени с други задължения. Изпълнителят е в Ню Йорк за фотосите на кино лентата " Marry Me " с Дженифър Лопес и Оуен Уилсън. А ние, като същински почитатели, следим всяка негова стъпка.

И не пропуснахме обстоятелството, че Малума и половинката му Наталия Барулич не са се виждали от много дълго време .

Всяка тяхна среща бе съпроводена с любовни фотоси и сладки послания, като последната сходна е чак от август.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ναtαlία Bαrulίch (@natalia) на Авг 14, 2019 в 7:47 PDT

Но вместо тях, предишния месец моделът участва на Седмицата на модата в Париж и в обществените мрежи се появи нейна фотография с Неймар .

Малума бе специфичен посетител на рождения ден на футболиста и евентуално Наталия се познава с него по тази линия, само че съмненията, че посред им има освен това от другарство не закъсняха.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Neymar Junior Fp (@the_neymar_god) на Окт 27, 2019 в 12:55 PDT

И в случай че до през вчерашния ден раздялата на Малума и Наталия бе единствено съмнение, то самата Барулич удостовери, че не сме сбъркали.

В изявление за медиите в отговор на всички въпроси по тематиката моделът съобщи: " Обичам доста Хуан Луис (както е същинското име на Малума), само че в този момент всеки от нас има потребност от време за себе си и кариерата си, с цел да можем да израснем като персони и актьори. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ναtαlία Bαrulίch (@natalia) на Юли 6, 2019 в 10:05 PDT

Новината идва две години откакто Наталия и Малума се срещнаха на снимачната площадка на клипа към песента " Felices los 4 " , която се трансформира в най-големия шлагер на колумбиеца.
 Дженифър Лопес, Малума и първият им снимачен ден на Marry Me
Малума завоюва Джей Ло

Колумбийският реализатор дебютира в нова роля

Междувременно една друга известна хубавица не стопира да показва благосклонностите си към колумбийския реализатор. Супермоделът Уини Харлоу бе на първия ред на концерта на Малума в Mаdison Square Garden, а всяка негова фотография разяснява със сърца.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jamaican Canadian (@winnieharlow) на Окт 5, 2019 в 10:18 PDT

Двамата даже са видяни да вечерят дружно и да се забавляват в нощен клуб в Ню Йорк, само че представител на артиста съобщи пред американски медии, че са си единствено положителния другари, а той сега е самостоятелен , написа Page Six.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР