След успешното откриване на сезон 2017/2018 през октомври, клуб Yalta

...
След успешното откриване на сезон 2017/2018 през октомври, клуб Yalta
Коментари Харесай

Клуб Yalta кани Marco Faraone за първото парти за ноември

След сполучливото разкриване на сезон 2017/2018 през октомври, клуб Yalta разгласи и програмата си за ноември.

Очертава се кондензиран и разнороден празненство месец с някой от най-хубавите актьори на електронната сцена. В първата вечер от месечната стратегия ще гостува италианецът Marco Faraone от Drumcode , а с изключение на него зад пулта ще застане резидентът на клуба Liubo Ursiny. Мястото е Room 1 на клуба, а датата е 10 ноември.

В събота (11 ноември), клуба ще отвори вратите на Room 2 за второто празненство от поредицата No orders , дружно с Diass и Maga .

Marco Faraone издава първото си парче Arabia през 2008 година Големият му пробив обаче е през 2010 година, когато издава Strange Neighbors EP. От тогава надареният продуцент е работил за влиятелни лейбъли като Drumcode, Desolat, Be As One, Sci+Tec, Moda Black, Holic Trax, Get Physical и Truesoul.

Като диджей Faraone е още по-ангажиран. Неговата известност в Италия е безапелационна – от 3 години е резидент на известния клуб Tenax във Флоренция, който съгласно него е „ един от най-хубавите в света “. Той съумява да пуска там постоянно макар претрупаната си стратегия, включваща фестивали като Tomorrowland, Extrema Outdoors, Elrow (Барселона) и BPM Mexico, както и именити клубове като Panorama Bar, Watergate в Берлин и доста други.

Той има и лична серия празненства в Италия, носещи името Marco Faraone and Friends. Последното издание на събитието събра 4000 души на плажа в Сицилия.

Uncage Music е името на личния му лейбъл, който е основан през 2015 година, а от 1 септември 2017 година, той е и част от събитията Music On на Marco Carola в Amnesia – една от най-желаните резиденции за всеки актьор.

От този сезон клубът показва и нова услуга - Discount Guestlist, който важи само за 10 ноември. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало единствено да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].

Билети за 10 и 11 ноември могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 20лв.

Повече поробности за програмата на клуб Yalta може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР