След успешното начало в петък, съботният ден беше почти пълен

...
След успешното начало в петък, съботният ден беше почти пълен
Коментари Харесай

Рубрика: Сигурните футболни прогнози за днес

След сполучливото начало в петък, съботният ден беше съвсем цялостен провал за сигурните футболни прогнози за екипа от типстъри, който събрахме. Единствено The Dalai Lama резервира 100%-ов актив, а останалите ще се опитат да се реваншират през днешния ден със солидни футболни прогнози за неделния ден. Ето го и избора за през днешния ден:
13:30 часа: Фрозиноне - Аталанта (от Mr. Corner)

Тимът на Аталанта гостува на непретенциозния тим на Фрозиноне, който е предпоследен в класирането в Серия А. Гостите се борят за място в евротурнирите, а успеха за тях е наложителна. Освен това Аталанта разполага с най-силната офанзива (!) в шампионата, като имат повече маркирани попадения даже от първенеца Ювентус. Проблемите за гостите нормално пораждат в отбранителен проект, само че в този мач надали ще имат особени проблеми, откакто Фрозиноне имат най-слабо резултатното нахлуване в Серия А.
Сигурна прогноза : Победа за Аталанта (1.44), а по-рисковите играчи могат да прибавят и над 2,5 гола в мача.

18:00 часа: Фулъм - Тотнъм (от The Gambling Guy)

Едно предложение, с което се надявам да се реванширам за пропуските в последната част на рубриката. Благодарение на неналичието на Сон и Кейн, препоръчаният коефициент против борещия се за оцеляване Фулъм е 1.73. " Шпорите " нямат право на неточност, защото ЧЕлси, Арсенал и Манчестър Юнайтед дишат във врата на " шпорите ". Тотнъм няма никакъв проблем с тимовете от втората половина на таблицата, имат единствено две провали като посетител и цели 10 победи през този сезон - най-хубавият гостуващ отбор във Висшата лига. Няма спор, че класата сред двата отбора е доста друга, а резултатът от назначението на Клаудио Раниери поотмина и Фулъм не може да покаже неизменност.
Сигурна прогноза : Победа за Тотнъм (коефициент 1.73)
21:30 часа: Наполи - Лацио от The Dalai Lama
Идва ред за ново огромно дерби в Италия, а 20-ият кръг ни дава дуела сред Наполи и Лацио. Двата тима са със съществени упоритости през този сезон, като неаполитанците се борят за купата с Юве в неравна борба, до момента в който римляните желаят да завоюват право да играят в Шампионската лига. Именно тези упоритости на двата тима ще ги изкарат на “Сан Паоло” с внимателен метод, от който няма да произлязат доста голове. Ситуацията бе идентична през сезон 2015/16, а двата тима си вкара общо четири гола в двата мача, а в неделя развоят няма да е по-различен. Наличието на Карло Анчелоти в този дуел също въздейства върху прогнозата ни за срещата.
Сигурна прогноза: Под 3.5 гола (1.38). За тези, които обичат риска, предлагаме под 2.5 гола (2.00 коефициент)
Общият коефициент, който се получава от трите прогнози, е цели 3.43. И, защото прогнозите са 3 и всички са над коефициент 1.30, можете да се възползвате от 15% добавена облага на уеб страницата 7777.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР