След успешния старт на първия фермерски пазар в София, с

...
След успешния старт на първия фермерски пазар в София, с
Коментари Харесай

Lidl с фермерски пазар и в Бургас като допълнителна мярка в подкрепа на регионални производители

След сполучливия старт на първия фермерски пазар в София, с над 3000 гости, Лидл България продължава да поддържа реализацията на продукцията на районни производители като спомагателна мярка по разпореждане 70 на Министерски съвет с провеждането на втори фермерски пазар в Бургас.
Фермерският пазар ще се организира от 26-ти до 28-ми юни на паркинга на магазина на ул. " Проф. Яким Якимов №17 и ще включва 15 дребни производители. Те ще оферират разнородни сезонни плодове и зеленчуци като череши, ягоди, домати, картофи, краставици, зелени салати, както и гъби, мед и тинктури, подправки и други
Обособеното място на паркинга ще включва 15 шатри и дървени маси за излагане на стоката с еднопосочно заградено придвижване с входна и изходна точка. Като превантивна мярка против Covid-19 заплащането ще се прави със специфични карти, които клиентите ще получават на входа на пазара. На тях ще се маркират всички направени покупки, като на изхода на пазара клиентите ще правят физическото заплащане и ще получат касовите си бележки.
Технически уредник на събитията е „ Фармхопинг “ - онлайн фермерски пазар с над 100 ферми, произвеждащи чиста продукция, която е налична за хората от града през онлайн платформа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР