След успешния си дебют като Лара Крофт, Алисия Викандер влиза

...
След успешния си дебют като Лара Крофт, Алисия Викандер влиза
Коментари Харесай

Викандер се завръща във втората част на Tomb Raider

След сполучливия си дебют като Лара Крофт, Алисия Викандер влиза още веднъж в ролята на смелата авантюристка в Tomb Raider 2. Това ни оповестяват от Segment Next, които са забелязали смяна в профила на Викандер в киноенциклопедията IMDB.

Още през април тази година се появиха клюки, че Викандер е подписала контракт за присъединяване в продължението на Tomb Raider, само че удостоверение за това нямаше до момента. Тази вест не би трябвало да е изненадваща поради изразеното от самата Викандер да изиграе още един път Крофт.

„ Да доста ми хареса да съм в ролята на Лара. Така че да, ще забележим. Ако има аудитория за това, то за мен ще е наслаждение “, показа Викандер предходната година, представена от Segment Next.

За нов филм от поредицата се разбра тази пролет, когато беше обявено, че MGM и Warner са подписали контракт с Ейми Джъмп (High-Rise) за написването на сюжета на Tomb Raider 2.

Няма изясненост към този момент за историята във втория филм. Завръщането на Tomb Raider на огромния екран през 2018 следваше събитията от ребуута на Crystal Dynamics от 2013. Дали обаче Tomb Raider ще е киноверсия на Rise of the Tomb Raider от 2013, не е известно. Самият факт, че някой се заема с Tomb Raider 2 звучи любопитно, вземайки поради това, че първия филм беше финансов крах за своите основатели.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР