След успешни изпитания в лабораторията на успешния български пробиотик „ProViotic”

...
След успешни изпитания в лабораторията на успешния български пробиотик „ProViotic”
Коментари Харесай

Вместо бутилка червено вино, или най-ценното от гроздовия сок в една таблетка

След сполучливи тествания в лабораторията на сполучливия български пробиотик „ ProViotic” взаимно със Софийския университет „ Климент Охридски “ на пазара се появи революционна хранителна добавка.

Това е новаторска композиция, съчетаваща позитивните резултати на три съставки:

* ресвератрол ( вещество, създавано по натурален път от някои растения, когато те са атакувани от нездравословни микроорганизми и гъби. В продукта се съдържа мощно усвоимата му форма – транс-ресвератрол , дестилат от алено вино ) ;

* млечнокисели бактерии, развили се в растителна среда;

Какво демонстрират научните проучвания?

Стотици клинични тествания заресвератрола

сочат, че той оказва помощ на растенията да оцеляват в неподходящи условия, като ускорява действието на редица биологично дейни субстанции. На него се дължи така наречен “Френски абсурд “, обвързван с ниската периодичност на сърдечно-съдови болести във Франция, макар всеобщата приложимост в тази страна на алено месо и мазнини. Според доктор Серж Ренау от Университета в Бордо въпросният абсурд е резултат от постоянна консумация на алено вино, богато на ресвератрол.

Други изследвания потвърждават, че това вещество забавя процесите на стареене в човешкия организъм, има противотуморно и противовъзпалително деяние. Проявява мощен предпазен резултат върху сърцето и кръвоносните съдове. Причината е, че съумява да пребори молекулите, които въздействат отрицателно на клетъчните стени и по този метод основават риск от сърдечно-съдови и злокачествени болести.

Резултатите от проучване на експeрти от Трети Военномедицински университет в Китай разкриват значимо потребно деяние на ресвератрола. Той води до удобна смяна в съотношението на микробите в стомаха и червата, като посредством нея се намалява количеството на нездравословното съединяване (триметиламин-N-оксид) в организма. То е фактор за развиването на атеросклероза. Блокирайки го, ресвератролът защищава от сърдечно-съдови произшествия, в това число инфаркт и инсулт. Освен това усъвършенства контрола върху кръвната захар, укрепва имунната система, подмладява и работи благотворно в битката с наднорменото тегло и затлъстяването. Заради всичко това ресвератролът е изключително потребен за прекъсване или ограничение развиването на диабет от втори вид и деянията на метаболитен синдром.(Най-честите признаци на метаболитния синдром са: кръвна захар на гладно – над 6.1 ммол/литър, кръвно налягане -над 140/90 мм живачен дирек, затлъстяване, нараснал неприятен и общ холестерол).

Млечнокиселите бактерии от растителна среда

въздействат върху състава на микрофлората в индивида като усъвършенстват нейния баланс. Като навлизат в чревната празнина, те се разполагат се върху нейната лигавица и се развъждат. В процеса на виталната си активност отделят субстанции, потребни за храносмилането. Натрупват се от ден на ден доказателства, съгласно които млечнокиселите бактерии контролират обвързваните с чревната лигавица реакции на имунната система. Стимулират производството на антитела, позволяващи на организма да разпознава непознатите сътрудници - вируси, бактерии, нездравословни частици. При опити върху живoтни е открито, че млечнокиселите бактерии понижават токсините в правото черво, т.е. могат да забавят и даже да предотвратяват болестни процеси, водещи до формиране на злокачествени формирания.

Инулинът

съставлява фибри, които не се усвояват от храносмилателната система, а се подлагат на ферментация от чревната флора и най-общо казано се употребяват за хранене на потребните бактерии в нея. Много научни проучвания убеждават, че всекидневната приложимост на това вещество доста покачва количеството на потребните бактериите в червата. Инулинът понижава токсините в тях, възвръща чревната флора, усъвършенства храносмилането, поддържа естествените равнища на кръвна захар, контролира телесно тегло.

Досега не са открити нежелани и токсични резултати при приемането (по настрана и в съчетание) на ресвератрол, млечнокисели бактерии и инулин.

Проведените проучвания потвърждават, че съчетаването на тези потребни добавки в новия артикул „ ПроВиотик - Кардио “ имат невиждано позитивно влияние върху човешкия организъм. Продуктът е ИЗЦЯЛО НАТУРАЛЕН и безвреден като е изключително потребен и значим за хората със сърдечно-съдови болести и диабет. Няма консерванти, алкохоли ГМО.

Нужни са само30 таблетки от 500 mg , по една дневно, с цел да се проявят позитивните му резултати. ПроВиотикКардио “ подкрепя здравето, усъвършенства качеството на живот и е надеждно средство против най-масовите болести на 21 век.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР