След успешната реализация на конференцията Innowave Summit 2017, която постави

...
След успешната реализация на конференцията Innowave Summit 2017, която постави
Коментари Харесай

Innowave Summit 2018 - една от най-мащабните високотехнологични конференции в Югоизточна Европа

След сполучливата реализация на конференцията Innowave Summit 2017, която сложи Варна на картата на новите цифровите градове в Европа, тазгодишното издание приготвя серия от начинания, които ще оказват помощ на българския бизнес да стане световен. Събитието ще събере на едно място над 60 топ-лектори от международни марки, над 80 международни изложители ще показват достиженията си, а над 500 притежатели и мениджъри от Балканите, Европа, Америка и Азия са удостоверили присъединяване си във форума. Това трансформира Innowave Summit 2018 в една от най-мащабните високотехнологични конференции в Югоизточна Европа, фокусирана върху качественото наличие и задълбочения разговор сред бизнес средите.

Innowave Summit 2018 ще показа нововъведения в областта на блокчейн технологиите, интернет на нещата, виртуалната действителност, изкуствения разсъдък, нано технологиите, фенансовите технологии, цифровото опазване на здравето, старт-ъпите, маркетинга, продажбите, електронната търговия и прочие

Дигитални водачи на международни компании с инвеститорско портфолио от над $100 милиона, измежду които Apple, Гугъл, Фейсбук, Гугъл, Alibaba, Salesforce, Amazon, Ebay, Yandex, Dell, Twitter, LinkedIn, Oracle, Vimeo, Booking, Space X и фондове за рисков капитал, ще споделят своя опит, музи и хрумвания за развиване.

Целта на събитието е да сътвори удобна среда за развиване на бизнеса в областта на цифровите технологии, нетуъркинг, дейна връзка на професионалната общественост с районните, национални и европейски институции, проучване на трендовете и сполучлива обмяна на бизнес модели и положителни практики в развиването на сполучливи марки.

Innowave Summit 2018 се провежда от Сдружение с нестопанска цел в социална изгода – Български Бизнес Форуми и се организира в партньорство с Община Варна (една от новите 30 цифрови центъра в Европа) и с поддръжката на Министерството на стопанската система на България, Европейската стартъп мрежа и Startup Europe (Инициатива на Европейската комисия).

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР