След успешна Kickstarter кампания през 2016 и период в Steam

...
След успешна Kickstarter кампания през 2016 и период в Steam
Коментари Харесай

Излезе Days of War

След сполучлива Kickstarter акция през 2016 и интервал в Steam Greenlight, преди дни Driven Arts разгласиха своя боен шутър Days of War.

Разработена благодарение на Unreal Engine 4, играта може да се похвали с качествена визия и графика, класово основан комбат, многообразие на отличаващи се със лични характерности класове, голям брой разнообразни оръжия и други детайли, присъщи на игрите от жанра през днешния ден.

Days of War идва с 12 карти, покриващи три военни театъра на Втората международна война: Западна Европа, Африка и Източния фронт. Освен това, закупилите си играта получават опцията да разиграват свои лични сюжети с поддръжката на редактор на карти и Steam Workshop. Отделно от това, играта предлага общо шест класа, които могат да бъдат променяни и персонализирани и въоръжени с над 60 разнообразни оръжия. Що се отнася до онлайн детайла, то се обезпечава с изключение на общоприетия мултиплейър, още и мачмейкинг система и мултиплейърни ботове. Сред някои от другите достолепия на играта са водене на борби с до 32 играча, динамично отразяване на попаденията, основаващи се на характерностите на целта, обществени услуги, поддръжката на Steam Achievement, следене на статистиките и гласов чат.



„ В Days of War става дума за ангажираност и това в никакъв случай да не ви оставяме без да участвате в екшъна за повече от няколко секунди. Боят наподобява леко на танц, стрелбата слепешката и триумфа изискват равна композиция от прицелване, преодоляване на интелигентно оттегляне при положение на потребност и придвижване напред, когато има опция за това. Има нещо особено за тази формула, което ви връща към багра за още една пукотевица и с формалното излизане на играта, ние ви сервира солиден пакет с ново наличие, с цел да чувствате това прекарване свежо при всяко изиграване “, написа във връзка излизането на Days of War един създателите на Driven Arts Лий Снодграс.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР