След успеха на Живи легенди, Нокаут и Чужденецът, Ники Илиев

...
След успеха на Живи легенди, Нокаут и Чужденецът, Ники Илиев
Коментари Харесай

Ники Илиев обяви кастинг за новия си филм

След триумфа на Живи митове, Нокаут и Чужденецът, Ники Илиев към този момент е на терен за четвъртата си лента. Тя ще носи името Завръщане, разгласи самият режисьор в персоналния му Facebook профил.

Както Монитор първи писа, главните местоположения на новия филм ще са в Пловдив, където сега се вихри екипът на режисьора. В момента тече финалната подготовка на фотосите като продуцентите търсят най-хубавите места, където да се завърти камерата.

В последните дни Илиев, дружно с сътрудниците си - водещия на новините на Нова тв Богомил Грозев, артиста Башар Рашах и Райна Караянева обиколиха Гребната база, Небет тепе и калдаръмените улици на остарелия град.

В същото време част от актьорите към този момент репетират на маса.

Сред тях са нормалният обвинен Любомир Ковачев и Александър Кадиев, който стана любим на киноманите от последната осъществена лента на Илиев - Нокаут. Там артистът и водещ на предаването Преди обед по bTV се разписа с дребна, само че запаметяваща се роля на ром и беляза един от най-смешните моменти във кино лентата.

Към прослойка към този момент се е включил и младият баща Орлин Павлов, който също взе участие във всеки план на блондина. Самият режисьор ще се нагърби с по-сериозно присъединяване в Завръщане. За ролята, която ще поеме той към този момент се труди интензивно във фитнеса, с цел да влезе в топ форма.

С присъединяване най-вероятно ще се разпишат още Бойко Кръстанов и Даниел Ангелов. Нежната половина от прослойка обаче остава обгърната в тайнственост. До в този момент основната женска роля се поверяваше по традиция на към този момент някогашната брачна половинка на Илиев – Саня Борисова.

Най-вероятно обаче в новата лента ще изгрее и нова звезда. За това загатна самият режисьор, който разгласи кастинг за „ жена сред 22 и 29 години и мъж – към 35-40 година “ за „ главните функции “. Мераклиите могат да покажат капацитета си пред самия Ники Илиев на 28 март в Нов Театър в НДК сред 10 и 16 ч.

Снимките на Завръщане би трябвало да стартират през май, а премиерната дата към този момент е закрепена за 18 октомври.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР