След усилената работа на екипа и уменията на естета в

...
След усилената работа на екипа и уменията на естета в
Коментари Харесай

Откриха с ден по-рано изложбата на шоколадовите фигури във Варна

След усилената работа на екипа и уменията на естета в шоколадовата сфера началник Ради Стамболов, изложбата на шоколадови фигури в Мол Варна е открита с ден по-рано и може да бъде забелязана до 31 октомври, от 10 до 22ч. Входът за гости е свободен. На място могат да се закупят дребни фигурки, които с изключение на красиви, могат и да се употребяват, а събраните средства ще послужат за създаване на музей на шоколада. Предварително бе планувано експонатите да са 8, само че в последна сметка бяха направени 9.
Гостите на експозицията, която е част от плана " Варна-Европейска младежка столица 2017 ", ще видят копия на типичен творби на изкуството - Венера Милоска, антична римлянка, дами с кошница, делва и стомни, момченце и даже ангел, сътворени напълно от шоколад.

Веднага след приключването на изложбата фигурите потеглят на турне в други градове. Те ще бъдат първите експонати в бъдещия музей на шоколада, който ще е уникален в Европа. Това ще бъде място, където стените са от шоколад и се ядат, има статуи на известни персони и човек може да взаимодейства и играе с всяка част на музея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР