След умишленото бездействие на правителството корабът “Vera Su” предизвика екологична

...
След умишленото бездействие на правителството корабът “Vera Su” предизвика екологична
Коментари Харесай

Красен Кралев: Не само че няма пилот в самолета, няма и капитан на кораба! Министрите на Радев ровят като кокошки по ведомствата, за да намерят някой и друг компромат

След умишленото безучастие на държавното управление корабът “Vera Su” провокира екологична злополука. Товарът е влажен и постепенно, само че несъмнено трови морската вода край “Яйлата”. В същото време „ Морска администрация “ не знае за повишените три пъти над нормата стойности на амониев азот от 0.147 мг/л, които данни подадоха по-рано от Министерство на околната среда и водите. Това декларира някогашният състезателен министър Красен Кралев.

Ето какво написа още той на страницата си във Facebook:

Управляващите жалко и безучастно следят драмата, която ще има жестоки последици за природата и хората. Ако това се беше случило, до момента в който Бойко Борисов ръководи страната, щеше да бъде основан спешен щаб в първия ден, да бъдат изпратени най-малко 4-5 министри и още толкоз кметове на мястото на злополуката. Отговорният министър председател щеше да им подреди да не се прибират, до момента в който не решат казуса.
свързани новини22127на 04.10.2021
Вместо да реагират съответно на рецесиите, министрите на Радев ровят като кокошки в кашоните по ведомствата, с цел да намерят някой и различен компромат и да обезпечат преизбирането на вожда си на президентския пост. Дори вземат участие в улични сбивания. България има извънредно съществени проблеми, на които никой не обръща внимание.

Не единствено че няма в самолета, няма и капитан на кораба.

Коронавирус и вода, отровена с амониев азот има за всички!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР