След участието си във филмовия мюзикъл Mamma Mia! Отново заедно,

...
След участието си във филмовия мюзикъл Mamma Mia! Отново заедно,
Коментари Харесай

Шер издава албум с хитове на АББА и тръгва на турне

След присъединяване си във филмовия мюзикъл " Mamma Mia! Отново дружно ", певицата и актриса Шер издава албум с кавъри на АББА и ще тръгне на турне за промоцията му , заяви Ройтерс.
Албумът " Dancing Queen " ще излезе в продажба на 28 септември . Той съдържа 10 шлагера на АББА, като " SOS ", " Waterloo ", " Mamma Mia ".

Шер, която е на 72 години, показа, че се е въодушевила за албума, откакто е изпълнила песента " Fernando " за мюзикъла " Mamma Mia! Отново дружно " . В него тя е в ролята на известната майка на героинята на Мерил Стрийп.



Въпреки препоръките да не включва в албума свои версии на " Mamma Mia " and " Waterloo " , тъй като оригиналите са толкоз известни, Шер решила да ги изпее, тъй като ги обича.

Звездата е записала и продуцирала албума " Dancing Queen " в Лондон и Лос Анджелис дружно с дългогодишния си помощник Марк Тейлър.-->

Шер потегля на турне в Съединени американски щати през януари. Тя също съпродуцира мюзикъл за 50-годишната си кариера в шоубизнеса, белязана от доста завръщания. Премиерата на Бродуей ще е през декември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР