След участието си в MasterChef Теодора Бонева осъществява своя мечта,

...
След участието си в MasterChef Теодора Бонева осъществява своя мечта,
Коментари Харесай

Как продължава животът на Теодора след MasterChef

След присъединяване си в MasterChef Теодора Бонева реализира своя фантазия, която има от години. Участничката в кулинарното шоу е отворила своя пекарна. Там подготвя домашни печива – гризини с коприва, баница, домакински кекс, рула и други.


„ След MasterChef като че ли станах по-смела да опитвам. Комбинирам разнообразни предписания и те се получават “ , споделя тя.

Отпадането си от шоуто дефинира като " нещо, което просто се случва ". " Всеки си потегля, спечелилият е единствено един. Но оставам с хубавата страст “.

От останалите в MasterChef участници любимец й е Димитър, който назовава " индивидът рецепта ". С различен участник имат планве за общ план, само че към този момент към момента пази всичко в загадка.

За нея MasterChef е страст и прекарване, коiто няма да не помни. На разлъка тя получи скъп съвет от началник Токев – " Теодора, множеството заведения за хранене отварят и равнището е високо, a след това пада. Ти се старай равнището ти постоянно да отива нагоре, в никакъв случай надолу. "

Какво още подготвя в пекарната си Теодора - прочетете в Ladyzone.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР