След участието си в Изчезналото момиче и други филми моделът

...
След участието си в Изчезналото момиче и други филми моделът
Коментари Харесай

Защо Емили Ратайковски се чувства като „парче месо“ и иска да прекрати кариерата си

След присъединяване си в " Изчезналото момиче " и други филми моделът Емили Ратайковски призна, че е подготвена да излезе отвън рамките на това да се прави на " смилаема за авторитетните мъже в Холивуд ". Това значи, че може би вечно ще обърне тил на актьорството.

В изявление за " Лос Анджелис Таймс ", оповестено неотдавна, Ратайковски разгласи, че има намерение да се откаже от актьорството, като уточни като повратна точка несполучливото прослушване през 2019 година за комедията " Триъгълник на тъгата ".

" Чувствах се като парче месо, което хората правят оценка, казвайки: " Има ли тя нещо друго с изключение на гърдите си? ".
                             

След като означи, че ѝ е омръзнало да се пробва да се прави на " смилаема за авторитетните мъже в Холивуд ", Ратайковски подсети, че при започване на 2020 година е уволнила своя актьорски сътрудник, търговски представител и управител.

Причината била, че не им се е доверявала изцяло и желала еднолично да взима всички решения. Обвинила ги в женомразци.
                             

Ратайковски се появява за първи път на огромния екран в продукцията " Изчезнало момиче " от 2014 година в ролята на Анди Фицджералд, студентка, която има спекулация с женения професор Ник Дън, изигран от Бен Афлек.

След този впечатляващ дебют тя споделя, че екипът ѝ незабавно е почнал да търси функции, които да я утвърдят като " сериозна актриса с дългоденствие ".
След това тя взе участие дружно със Зак Ефрон в " Ние сме твои другари " и Ейми Шумър в " Чувствам се красива ". 

Последната ѝ огромна роля е във кино лентата " Лъжа и кражба " от 2019 година, в който взе участие и Тео Джеймс. Що се отнася до " Триъгълник на тъгата ", ролята, която тя в миналото желаеше, в последна сметка отива при Чарлби Дийн, която умря предходната година.

Да си напомним, че Ратайковски и отчужденият ѝ брачен партньор Себастиан Беър-Маклард са въвлечени в спор за настойничество над 2-годишния им наследник Силвестър Аполо предходната есен. Бившата двойка се раздели предходната година след към четири години брак.

 Ратайковски

Миналата седмица Variety разгласява изказванията на голям брой дами, които упрекват Беър-МакКлард, кино продуцент, чиито филми включват " Добро време " и " Uncut Gems ", в полово принуждение.

До момента Ратайковски не е коментирала обществено обвиняванията против Беър-МакКлард. В изявлението си за " Лос Анджелис Таймс " обаче тя загатна, че разривът в връзките ѝ може да е повлиял на решението ѝ да се отдръпна от актьорската специалност.

" Може би по тази причина тъкмо в този момент не се интересувам от мъжкия свят ", сподели тя. " Това е един тъмен и прецакан свят. “

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР