След участието си на наградите на Академията за кънтри музика

...
След участието си на наградите на Академията за кънтри музика
Коментари Харесай

Гуен Стефани смени лика на бившия си с този на Блейк Шелтън - slava.bg

След присъединяване си на премиите на Академията за кънтри музика с Блейк Шелтън на 16 септември, Гуен Стефани показа странна фотография с обичания си в Instagram. Вместо да качи настояща фотография с годеника си, певицата разгласява изображение на това по какъв начин двамата са изглеждали преди доста години – много време преди въобще да се срещнат!

На истинската фотография, която е направена някъде през 90-те, Гуен театралничи с някогашния си мъж Гавин Росдейл, а на тази която е споделила, попзвездата е застанала до младия Блейк.Очевидно певицата е употребила Photoshop, може би с концепцията да хвърли сянка върху някогашния си брачен партньор.

Феновете на Гуен са коментирали с подигравка, че тя много жестоко е изрязала Гавин от живота и фотосите си, макар че е била омъжена за него цели 13 години. Стефани и английския музикант Росдейл се разделиха през 2015 година откакто се разкри, че той е имал връзка с бавачката на тримата им сина.

Интересното е, че Блейк се раздели с някогашната си брачна половинка Миранда Ламбърт също през 2015 година Така въпросната година се оказа идеална и за двете звезди, които започнаха сантименталната си връзка, откакто се срещнаха на снимачната площадка на риалити формата The Voice. Оттогава връзките на Гуен и Блейк стават все по-сериозни, а Шелтън интензивно ѝ оказва помощ в развъждането на момчетата от брака ѝ с Гавин – Кингстън, Зума и Аполо.

Твърди се, че Гуен желае да се омъжи за Блейк, само че първо желае разводът ѝ с Гавин да бъде разгласен за „ анулиран “ от католическата черква, защото религията постоянно е била извънредно значима за нея.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР