След участието му в и Оскар Айзък ще

...
След участието му в  и  Оскар Айзък ще
Коментари Харесай

Филм на Пол Шрейдър, продуциран от Скорсезе, на екран от днес

След присъединяване му в „ и „ ” Оскар Айзък ще гледаме в продуцирания от Мартин Скорсезе „. Режисьор е Пол Шрейдър. Това не е първият взаимен план на Скорсезе и Шрейдър - двамата работят дружно за  „ Шофьор на такси ”, " Разяреният бик “ и " Последното прелъщение на Христос ". За Шрейдър тази година е изключително значима и поради специфичното отличие  за изцяло творчество и принос към киното от  Международния кино фестивал във Венеция. „ Комарджията ” е предстоящо от феновете на трилъри заглавие и от през днешния ден е на екран към този момент и у нас.

 
 Къщата на Димитър Талев в Прилеп се продава, само че България спи 2 септ 2022 | Родната къща на изключителния Димитър Талев може да бъде изгубена, в случай че българската страна не помогне....               

След премиерата си на филмовия фестивал във Венеция, която провокира възторжени мнения от критиците преди тъкмо една година, филмът сега държи 97 % на уеб страницата. Написан и режисиран от Шрейдър, филмът е с присъединяване на Оскар Айзък в ролята на някогашен боен следовател на име Уилям Тел, който се е отдал на  хазартен живот. Но наподобява не може да избяга от ужасите на предишното си, без значение какъв брой пари печели. Филмът е с  участието и  на Тифани Хадиш , Т ай Шеридан и Уилям Дефо .

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР