След цялостния ремонт на ул. „Каменоделска“, продължаваме с основен ремонт

...
След цялостния ремонт на ул. „Каменоделска“, продължаваме с основен ремонт
Коментари Харесай

Фандъкова: Ремонтираме основно ул. „Първа българска армия“ и продължаваме бул. „Илиянци“

След цялостния ремонт на ул. „ Каменоделска “, продължаваме с главен ремонт на ул. „ Първа българска войска “, както и създаване на бул. „ Илиянци “ от ул. „ Беримирски извор “ до Северна скоростна дъга. Това сподели претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова на среща с жители в регион „ Сердика “.

Изградихме канализация и тръбопровод, с цел да можем да ремонтираме ул. „ Първа българска войска “, сподели също Фандъкова.

Фандъкова и претендентът за кмет на регион „ Сердика “ Тодор Кръстев се срещнаха с жители и с представители на бизнеса, които работи в региона. Тодор Кръстев изясни, че към този момент е издадено разрешението за създаване на мрежа за газифициране на квартала. Газифицирането е една от ограниченията за прекосяване на по-екологично отопление и за възстановяване качеството на въздуха.



Рано през днешния ден Фандъкова участва на водосвет във връзка храмовия празник – Света Петка в едноименната черква в кв. „ Орландовци”. През последните години храмът „ Св. Петка “ беше възобновен изцяло, освежен е двора, в който е построен параклис. До края на година ще бъде открита и постройката за неделното учебно заведение. Фандъкова посети и манастира „ Три Светии “, който ще бъде включен в програмата за възобновяване и ремонт на църкви на Столична община.

„ Над 30 храма и манастири са ремонтирани по програмата, която сътворих “, уточни Фандъкова. В кв. „ Орландовци “ се прави ремонт на парк „ Могилата “ и е построена нова детска площадка.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР